Menu

Kampanjointi 2023

Kiitos tuestanne jatkokaudelle eduskuntaan!

Olen työskennellyt johdonmukaisesti ja rohkeasti ilmastokestävän ja oikeudenmukaisen Suomen puolesta. Olen sitoutunut edistämään ilmastokestävyyttä ja ihmisten yhdenvertaisuutta sekä puolustamaan monimuotoista luontoa ja eläinten oikeuksia!

MITÄ AJAN?
  • Reilua siirtymää ilmastokriisin torjumiseksi
  • Monimuotoisen luonnon suojelua
  • Ihmisten yhdenvertaisuutta ja perustuloa
  • Lasten ja nuorten hyvinvointia
  • Oikeutta eläimille
REILU SIIRTYMÄ

Tarvitaan kokonaisvaltainen kestävyyssiirtymä yhteiskuntaan joka toimii planeetan rajojen puitteissa. Siirtymä on tehtävä reilusti. Energiajärjestelmän tulee perustua päästöttömiin ratkaisuihin ja energiansäästön on oltava normi. Hiilinielut on pelastettava. Maataloudessa on tuettava siirtymää aidosti kestävään ruokajärjestelmään. Liikenteen päästövähennyksiin tarvitaan ensi kaudella lisätoimia panostamalla erityisesti julkiseen liikenteeseen ja pyöräilyyn. Ylikulutus on lopetettava. Tilalle saamme kestävän, oikeudenmukaisemman ja onnellisimman yhteiskunnan!

LUONNON PUOLELLA

Ihminen on täysin riippuvainen luonnosta. Luonnon monimuotoisuus on turvattava ja luonnon tilaa parannettava niin maalla kuin merellä. Luonnon monimuotoisuuden suojelu on arvotettava politiikan ytimeen oli kyse sitten teollisuudesta tai rakentamisesta. Arvokas luonto on suojeltava!

YHDENVERTAISUUS

Eriarvoisuuden vähentäminen on yksi tärkeimmistä tavoitteistani. Ajan perustuloa, joka on väline lisätä ihmisten taloudellista tasa-arvoa ja lisätä ihmisten vapautta. Toimivien peruspalveluiden avulla pidetään huolta ihmisistä. Haluan olla osa vastavoimaa rasistiselle äärioikeistolle ja kurjistavalle miljardiluokan leikkauksia ajavalle oikeistolle. Meillä on varaa lisätä tasa-arvoa!

LASTEN JA NUORTEN PUOLELLA

Haluan toimia lasten ja nuorten hyvän elämän ja tulevaisuuden puolesta. Haluan, että lapsille taataan oikeus turvalliseen lapsuuteen, jossa lapset saavat olla lapsia. Haluan parantaa koulutuksen resursseja, jotta jokainen koulu on paras koulu alueen lapsille ja nuorille. Kaikkien nuorten hyvän mielenterveyden edistämisen on oltava prioriteetti, ja haluan parantaa nuorten mielenterveyspalveluiden saatavuutta. Haluan yhteiskunnan, joka ei sairastuta nuoria. Nuorten osallisuutta ja osallistumista päätöksentekoon on parannettava!

OIKEUTTA ELÄIMILLE

Haluan, että eläinten oikeudet tunnustetaan yhteiskunnassamme ja eläinten hyväksikäyttö kyseenalaistetaan. Vastustan kaikkea väkivaltaa heikompaa kohtaan ja haluan edistää empaattista yhteiskuntaa, joka on myös eläimille parempi. Tämä on myös ihmisten etu!

ENTÄ SINÄ?

Haluatko olla mukana avoimessa ja hyvähenkisessä kampanjassa? Tule mukaan kampanjaan juuri sellaisena kuin olet ja ota kaverisikin mukaan! Olemme aktiivisia myös vaalien välillä!

Tukiryhmä Facebookissa, liity mukaan.